V ä l k o m m e n   t i l l    K ä r r a  A s h r a m    

få frid   -  i  Det  Eteriska Rummet på  Jorden   -  känn glädje

Kärra Ashram ligger vid havet i  Varberg


Ashram under tystnad 
Vid Ashram har vi utöver kursverksamhet dagar under tystnad. Då kommer ashramet att träda in i stillhet med stunder för helande bön. Det finns plats att meditera till vacker musik och promenera till havet eller vila på sitt rum. Här finns också plats för personligt möte med mig och Kraniosakral behandling läker och är en gåva till kroppen och öppnar mellan det fysiska och det gudomliga. Tillåt Din läkning ta form i lugn och ro.S a c r e d  S p i r i t u a l  w e e k e n d  
 
V ä l k o m m e n  t i l l  A s h r a m


Förra året var så fin att jag bjuder in till denna helg igen med lite annat innehåll.
 
För mig är detta en speciell helg som jag själv leder. Jag följer mitt hjärtats röst och kommer dela min väg till det själsliga mötet.
 
För mig är var och en sin egen guru och att dela min väg gör jag som en inbjudan till ditt högsta jag.
 
Vi möts denna helg i ett helgat rum. Vi kommer denna gången att ha mer fokus på att tillsammans bjuda in högre dimensioners frekvenser och närma oss vilka vi verkligen är. Vi kommer också att göra ett par ceremonier. Jag kommer att guida er på er resa till det gudomliga genom att dela min resa, genom meditationer och samtal. Jag tänker att vi ska på ett enklare sätt aktivera tallkottkörteln och vår ljuskropp som har formen av en MerKaBa, en stjärna.
 
För mig är ett dagligt möte med det gudomliga det som får mig att veta vem jag är. Att vi är mer själ än kropp. Med mjukhet och omtanke välkomnar jag dig till ett nytt möte med dig själv.
Jag kommer också att möta var och en med hjälp av mina händer som kanal.
Jag ser framför mig att denna lördag och söndag är ägnad till det högsta goda. En stund där livet kan skifta och ta nya vägar. En helgad helg tillägnad både stillhet och glädje vid havet i Kärradal.
 

 - find peace - in this  e t h e r i c  room on the earth - feel joy -
 

Alla är välkomna. Det viktigaste är att du följer ditt hjärta. Jag har 12 platser.


Anmälan görs till info@merharmoni.nu 

Med värme,

Linda Adesh

 
…………
För er som inte träffat mig innan har jag vandrat den spirituella vägen sedan barnsben och sedan 2005 har den gudomliga vägen varit min starkaste ledstjärna. Jag har genom olika vägar öppnat upp för mitt egna möte med gudomligheten. Vad jag har med mig är kraniosakral terapi, möten med högre dimensioner, shaman lära, yogalärare, meditation, en kurs i mirakler, familjekonstellation och flera års studier av olika spirituella läror samt terapi. Idag ser jag saker mer från ett gudomligt perspektiv och form ser jag mer i helig geometri, vilket också för mig är en nyckel till hälsa.