Famna feminint ledarskap

EN ANTOLOGI MED 17 KVINNLIGA LEDARE
Kartonnage, 400 sidor
Boksläpp 24 oktober 2019
Den här antologin har tagit sig an den stora uppgiften att sprida ljus och förståelse över begreppet ”feminint ledarskap”. Ett begrepp som ligger i tiden, som det talas om, som väcker hopp och provocerar, men som få vet vad det betyder och än mindre hur det kan användas praktiskt. Så varför inte ge ordet till ledarna själva?  

I 16 kapitel berättar 17 kvinnliga ledare om sin personliga resa och insikt i feminint ledarskap. Vi är globala affärskvinnor, konstnärer, poeter, storföretagsledare, entreprenörer, designers, terapeuter och andliga ledare. Vi är spridda över hela Sverige och även internationellt. Vi har vandrat olika vägar, genom olika branscher, med olika drivkrafter och mål. Vi är i olika åldrar och på olika platser i livet. Vi har lärt på olika sätt och uttrycker oss på olika sätt. Men vi har alla anlänt till samma plats och vi är alla här för att tillsammans ge vidare denna facettslipade diamant till dig som läsare: förmågan att Famna Feminint Ledarskap. 

Författare: Ana Kuni, Ann-Britt Bolinder, Caroline Lifvenforth, Cecilia Rosenmåne, Ingela Palmquist, Johanna och Inger Wallin, Josefin Lassbo, Laila Karlsson, Linda Adesh, Nanna Svendsen, Nenna Zetterström, Nina Koivumäki, Susana Silverhöj, Ullis Karlsson, Ylva Wegler och Yvonne Frank Månsson.

FAMNA FEMININT LEDARSKAP - Famna Feminint Ledarskap

Pris:
200 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Beställningsvara

Tänk dig 18 starka och modiga kvinnor, varav jag är en, med ledarskap som intresse!
Dessa har samlats och skrivit denna fantastiska bok, en av sitt slag, den kommer ut i oktober


Boksläpp 24 Oktober.
Du kan beställa din bok via mig.