V ä l k o m m e n  

få frid         -          känn glädje

Det går just nu också bra att boka mediala och healing skype sessioner för 600 kr.  

Spirituella Kraniosakral osteopatisk behandling  / Vägledning

70 min, 800 kronor

Kom tre gånger för, 2100 kr


Unga upp till 22 år betalar 600 kr
Arbetslösa el långtidssjukskrivna betalar 600 kr
Pensionärer betalar 600 kr
Om du av någon anledning inte kan betala hör av dig till mig så löser vi det.

 

Betalning:

Vi tar tyvärr inte kontokort men swish eller BG går bra. Priserna gäller från 2020.  Alla priser inkl moms.
 

Ett par ord från Klienter


Kursdeltagare; Det har varit en helt fantastisk helg o känner att det har gett otroligt mycket att få vara med o ta del av all den kärlek ni ger ut. Har fått många redskap båda av er o av de andra kursdeltagarna att anv framöver. Känner mig fylld av harmoni och lugn.

Kraniosakral terapi och healing har hjälpt mig med problem i min kropp och själ. Det är en mycket effektiv behandlingsmetod som utförs mjukt och stilla. Linda arbetar på ett proffsigt och intuitivt sätt. Det känns tryggt och bra. Under behandlingen blir man allt lugnare och man känner hur kroppen återställer balans. Jag kommer fortsätta med regelbundenhet att få och ta emot kraniosakralt. 
Irene

Linda är en varm och öppen person som gör att man känner sig välkommen direkt när man möts. I behandlingen kom jag ganska lätt ner i djup vila. Genom vägledd meditation kom gamla känslor och minnen upp så att jag kunde bearbeta dem. Att Linda dessutom är kunnig i många områden tycker jag gör henne trovärdig. 
Kenneth

Tack Linda, känns fantastiskt bra med ditt stöd. Det är speciellt att glida bort och samtidigt känna att kroppen jobbar. 
Elisabeth