Äntligen kan du beställa den här.
En perfekt present eller en bok till dig själv! Här finns mycket inspiration för välmående.

Tips från coachen 2

Pris:
180 kr
Inkl. 6% Moms
Antal:
Finns i lager

Tips från coachen 2
Led dig själv
Tips från Coachen #2 ingår i en serie böcker som syftar till att upptäcka och använda den inre potential vi alla har inom oss.
Tips från Coachen-serien är olik många av de böcker du redan läst om personlig utveckling. I den här boken kommer du att få ta del av tankeväckande insikter från tio inspirerande författare som tar dig på en resa med egna personliga insikter och upplevelser. Och NU vill de dela med sig av sina erfarenheter, färdigheter och kunskaper till dig. Historierna berör flera områden i livet och du kan lära dig hur du kan använda dig av dessa tankar och tekniker för att göra förändringar som för ditt liv framåt.
Chansen är att den här boken innehåller exakt det du behöver för att ta ditt liv till nästa nivå.
 
Mjukband
204 sidor
ISBN-13: 9789188739841
Förlag: Mindboozt Publications
Utgivningsdatum: 29.08.2019
Språk: Svenska

Jag har skrivit ett kapitel i denna bok som lanseras på bokmässan i september. 
Jag har haft en ton av nedstämdhet med mig genom livet och skriver om det i mitt kapitel.
Mycket av mina utbildningar jag har med mig har visat mig bakomliggande orsaker och vad som kan hjälpa för att återfinna välbefinnande. Dessa delar jag med mig av i kapitlet ”Hitta ditt välbefinnande”..
Det är en sammanställning som ska ge en inblick i ämnet och fungera som stöd för den som vill arbeta vidare med sig själv.

Som stöd till läsaren...

Som stöd till den som vill jobba mer med sitt familjeträd och livslinje, vilket jag skriver om i mitt kapitel, finns mer information här.
Klicka här; Familjeträd & Livslinje