Linda adesh

Terapeut  ~  Kraniosakral Terapeut ~ Vägledare ~ Familjekonstellatör 

Ledarutvecklare  ~  Kundaliniyogalärare ~ Healer 
 

För mig handlar livet om att återigen knyta kontakt med den universella kraften, connecting to the source, det universella medvetandet.
Jag stödjer både individer och organisationer till ett ökat medvetande.

Jag hjälper andra att söka sitt eget personliga möte med den universella kraften och jag kan ofta förmedla en kontakt till andra dimensioner. Dagligen tar jag mig tid för att själv ha detta möte mellan mig och källan. 

Under 20 år har jag arbetat inom ledarskap, personlig utveckling och behandlingar i olika former. Jag är utbildad vid Bröderna Tranbergs Institut till Diplomerad Kraniosakral Terapeut.  Jag har kompletterat min kraniosakrala utbildning med Basmedicin på universitetet vilket gör att jag har en god förståelse för hela kroppens anatomi och fysiologi. 

Jag är utbildad ledarutvecklare, livscoach samt NLP terapeut. Jag har även läst Grundläggande psykologi på universitetet och är utbildad healer samt gått ett flertal mediala utbildningar. 

Tillsammans med samarbetspartner har jag också tagit fram ett antal kurser och möten som vi vill förmedla vidare. Varmt välkommen att vara en del av vår gemensamma resa.
 
Har Du några frågor eller undrar över något är Du alltid välkommen att ringa eller mejla mig. 

Jag är medförfattare till två böcker, läs mer här

Utbildningar

►Diplomerad Kraniosakral  Terapeut, inkluderar flertal utbildningar

►Basmedicin Universitet
►Livscoach  - Coach2Coach
►Master NLP Powerthinking Terapeut
►Grundläggande Psykologi Universitet
►Medium 
►Höj ditt medvetande  - 1 år med shamaner
►Reiki Healing I&II
►Kundaliniyogalärare

►Familjekonstellatör

►Lärare En Kurs I Mirakler
►Civilekonom
►Internkonsult inom ledarskap och verksamhetsutveckling
►Flertal andra utbildningar inom ledarskap & kultur

Lite mer om mig

Hösten 2007 var jag med om en bilolycka. Jag satt i baksätet i en taxi när en mötande bil kör över på vår körbana och vi frontalkrockar. Jag fick då en whiplash, en översträckning av nacken. Efter en längre tid med smärta fick jag bla hjälp av en Kraniosakral Terapeut. Detta har medfört att jag har läst och utbildat mig i området och idag har jag min egen behandlingsklinik med inriktning på kropp och själ.

I botten är jag utbildad civilekonom men jag har framförallt haft befattningar i arbetslivet inom ledarskap, personalfrågor och utveckling av verksamhet. Jag har varit kulturchef såväl som personalansvarig. Jag har bott och arbetat utomlands i många år vilket har ökat min förståelse för olika kulturer och människor. Idag arbetar jag samtidigt som jag har min mottagning som coach & verksamhetsutvecklare samt håller i ett flertal utbildningar inom ledarkskap och förändring.

Ser fram emot att få träffa dig. Med ljus och omtanke,
Linda Adesh