Workshops En Kurs I Mirakler


Helande bön, meditationer, samtal & mediala övningar
Jag leder er genom delar av En Kurs I Mirakler. Vi samtalar och stillar oss i bön som är ett inre möte med dig. Vi minns tillsammans vilka vi är. Vi lämnar rädslan och lägger märke till sanningen som vilar i vårt hjärta. En sanning som berättar om att vi är i frid och att glädje är ditt hem.
Vi delar i cirkel det som vill delas och vi lyssnar nog på det som vill berättas för dig.
Det blir fint och avslappande för alla.
Nästa träff om ca 2 timmar bokar vi efter hand. Hör av er till mig.

Kostnad 150 kr per gång, av dessa skänkes 50 kronor till välgörande som vi bestämmer under kvällen.

Bokar gör man genom att skicka Linda ett SMS eller ett mail.


 

      Kursen för mig

När en Kurs i Mirakler tillslut lades i min hand, hade livet förberett mig för att ta emot den. Att be den att hålla mig i handen. Evig tacksamhet hos mig sedan den dagen och en allt större tillförsikt till vem jag är. Jag har börjat minnas.

Om ni tänker er ett hjul som snurrar, allt rör sig utanför navet medan navet är stilla. Ungefär så upplever jag livet. Det som består är stillheten och det som är oföränderligt (navet) är vilka vi är. I det finns all frid och all glädje. När vi identifierar oss med det förgängliga och det föränderliga är vi oftast i kontakt med rädslan av förlusten istället för det som består och vårt inre. Att veta vem du är kommer att tillåta livet att komma till dig och vara en spännande resa. Låt oss resa tillsammans. Välkommen att delta.
Ljusa hälsningar Linda