Spiritual Awakening

Vi stödjer främst medvetandets uppvaknande eller som många benämner det spirituellt uppvaknande. Vi kommer att fortsätta assistera och guida mänskligheten genom olika sammankomster under 2022 på vårt härliga Kärra Ashram. Jag stödjer också genom enskilda möten.


Boka gå vidare till Kontakt

Aktivera Tallkottkörteln

Tallkottkörteln är ditt fönster till den spirituella världen och till ditt ökade medvetande.

Jag har under senare tid en ökad förmåga att ta kontakt med Tallkottkörteln och aktivera den hos de klinter som kommer till mig.

Många års studier dels genom shamanism, kraniosakral terapi och stillhet som är nödvändig för Tallkottkörtelns utveckling har lett mig till att hjälpa andra att aktivera Tallkottkörteln i denna tid av uppvaknande.

Samtidigt som denna aktivering sker arbetar jag med expansion av hjärtchakrat som är starkt knutet till din Tallkottkörtel. Från hjärtchakrat kan vi sedan skapa i närvaro och stillhet det som vill bli till.

Behandlingen sker i stillhet och tystnad, liggandes eller sittandes. Jag ger under delar av behandlingen medial vägledning kanaliserat via högre medvetanden som är delaktiga under behandlingen. Boka tid helst på torsdagar med mig för denna aktivering.