Ett par gånger i livet har jag bett om hjälp. Det har handlat om välbefinnande, livsval eller kroppsliga problem. Jag har inte fått några enkla svar men jag har fått hjälp på vägen. Idag gör jag samma för den som söker upp mig.

Jag stöttar också ledare, läs mer under Conscious Management.

Vägledning med Linda ADESH  - Ett möte till mer frid & Glädje

Ett möte med mig är både för dig som är osäker på vem du är, för dig som har en jobbig livssituation, ett krävande arbete, eller för dig som bara vet att du längtar efter något men vet inte riktigt vad.

Vägledningen sker på flera plan; mentalt, kroppsligt och själsligt. Jag arbetar med följande underlag; Kraniosakral terpai, Kundaliniyoga, Coaching - NLP och En Kurs i Mirakler samt mitt liv och alla andra studier som jag gjort och har med mig. 

Innehållet bestämmer vi utifårn ditt önskemål, men kan vara; samtal, kundaliniyoga, meditation, vägledning, behandling.  Hela syftet är att du kommer i kontakt med din sanna natur, frid & glädje, genom att lyssna  mer på dig själv.

Utgångspunkterna som jag jobbar efter är att vårt naturliga tillstånd är frid. Välbefinnande är ditt rätta hem. Här lär vi oss att lyssna på den inre rösten. Det är din inre inspiration, fri från det som har varit, som är vägledaren.
......
Jag kan också följa dig över en längre tid där vi kommer att ha en nära kontakt löpande under den tid vi jobbar tillsammans. Jag ser det som ett gemensamt åtagande. Vi bestämmer hur upplägget ser ut efter ett inledande möte där vi båda känner av om det känns rätt för oss.
Du kommer att utveckla förmågan att tala fritt från hjärtat, att lyssna på dina värderingar och att veta vad som är rätt för dig.
Du kommer att få studie material att läsa och uppgifter att utföra under tiden och vi kommer prata om din förståelse kring det löpande.
Träffarna kommer att ske antingen på min Kursgård utmed havet i Varberg - Kärradal eller i Göteborg.